Marianneke

Na een hartklepvervanging opgescheept met een frozen shoulder. Eerst langs fysio in de buurt en daar was ik na 7 maanden bijna klaar. Toen toch ook alvast maar naar Kimm gegaan (die mij al van vele andere euvels afgeholpen heeft) om restklacht ook weg te krijgen. Want het is toch zo prettig om zelf je rug te kunnen wassen, maar ook om de rits van mijn zomerjurk dicht te kunnen krijgen! Zoals gewoonlijk wist ik dat ik het niet leuk zou gaan vinden. Ik kom altijd met iets en dus nooit voor mijn plezier bij Kimm, terwijl het wel een zeer vakkundig, prettig en lief mens is. En inderdaad heb ik weer regelmatig gevraagd of zij haar tandjes wilde behouden. Dat wilde ze wel. Maar, eind goed al goed. Het is haar weer gelukt: rug wassen en zomerjurk dichtritsen gaat weer. Dus ik ben haar zeer dankbaar. Kortom: rare klachten, ga gewoon lekker naar Kimm. Betrouwbaar, vakkundig en (vaak niet) fijn, maar uiterst doeltreffend. En om dat laatste gaat het toch?

 

Erwin

Nadat ik meerdere maanden last had van RSI, en al van alles geprobeerd had, vond ik gelukkig de website van Kimm. Niet alleen is het heel prettig om met Kimm om te gaan, haar behandeling werkt ook gewoon echt het beste. Ik kan het weten want ik heb letterlijk alles geprobeerd: van krachttraining tot supplementen, dry needling en fysiotherapie. Dieptemassage was het enige dat verbetering bracht in mijn RSI, en het uiteindelijk helemaal heeft genezen. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu zonder enige last kan typen en muizen, en zou iedereen aanraden om bij Kimm op bezoek te gaan als je last hebt van RSI. Bedankt Kimm!

 

Vincent

Na een enkelbreuk en 6 weken gips valt het flink tegen om daarna weer kracht en soepelheid  in en rond de enkel op te bouwen. Omdat ik zo snel mogelijk weer wilde kunnen sporten kwam ik bij Kimm terecht. Zij masseerde het opgehoopte vocht rondom mijn enkel en in mijn kuit weg waardoor ik soepeler kon bewegen. Na een week of 2 kon ik weer redelijk pijnloos normaal lopen en zelfs voorzichtig wat beginnen met sporten. Kimm is heel professioneel en vroeg steeds waar ik nog pijn of bewegingsbeperkingen had. Vervolgens wist ze medogenloos al die pijnpunten te raken. Wat me naast het masseren zelf ook heel erg heeft geholpen is dat ze bij alles wat ze deed ook uitlegde waarom ze het deed. Daardoor kon ik er zelf thuis ook iets mee tussen de sessies door. Inmiddels sta ik weer op de tennisbaan!
 

Angelina

Ik ben al een aantal jaren onder behandeling bij de chiropractor. Op zich is mijn rugpijn wel verminderd, maar bleef toch hoofdpijn en nekklachten houden, waardoor ik steeds minder energie kreeg en meer vermoeid raakte. Ik kwam bij Kimm terecht puur toeval. Na 2 massages was het aanzienlijk verbeterd en de pijn in mijn nek en hoofdpijn is weg. Ik ga nu om de paar weken om spieren soepel te houden.

 

Florus

De afgelopen drie jaar ben ik bij diverse (fysio)therapeuten in behandeling geweest voor de toenemende pijn in mijn schouder/arm. Niets hielp echt. Via, via kwam ik bij jou terecht en na een paar behandelingen was er echt resultaat merkbaar. Ik kon weer zonder pijn slapen en zonder problemen “iemand een kopje koffie aanreiken”!! Het waren pittige behandelingen. Daarover was je vooraf ook heel duidelijk. De vaardigheid en kundigheid waarmee je mij geholpen hebt is werkelijk ongekend!! Had ik maar eerder geweten dat jij deze massages deed!! Ben je heel dankbaar voor de behandelingen en voor het plezier dat we ook hadden. Super.

 

Rachel

Met forse rugklachten bij Kimm aanbeland na lovende recensies te hebben gelezen. Meteen al bij de eerste behandeling in de gaten dat mijn beide billen de grote boosdoeners waren. Bij de behandelingen daaropvolgend hebben we ons dan ook vooral daarop gericht. Elke week voelde ik merkbaar een kleine verbetering. En na twee maanden helemaal klachtvrij. Wat een opluchting! Ik kan het iedereen aanraden om onder de capabele handen van Kimm geholpen te worden.

 

Peggy

Ik kijk altijd reikhalzend uit naar een dieptemassage van Kimm. Bij haar voel je je meteen op je gemak; zij neemt de tijd en is oprecht geinteresseerd in je. Na een behandeling zijn mijn schouders en nek weer helemaal ontspannen en voel ik me als herboren. En…. ook mijn lachspieren zijn dan weer aan hun trekken gekomen.

 

Astrid

Ik reis al een paar jaar elke paar weken met het openbaar vervoer van Zoetermeer naar Den Haag alleen voor een massage bij Kimm. Die reistijd neem ik graag voor lief want daarna voel ik me als herboren. Voor mijn werk ben ik de halve wereld rondgereisd en heb me overal laten masseren, maar de combinatie van kennis, kunde, prettige persoonlijkheid en oprechte interesse ben ik alleen bij Kimm tegengekomen. Je bent bij haar geen nummer maar een persoon.

 

Els

Ik had een scheurtje in mijn schouderbot en kon niks meer. Na drie weken elke dag massage van Kimm kon ik alles weer!

 

Anne

Kimm heeft mijn tennisarm (na een paar maanden 2x per week fysiotherapie zonder verbetering) helemaal verholpen. Na de eerste behandeling kon ik de volgende dag terugkomen voor een “tussendoortje”, na een paar dagen weer en daarna wekelijks. Maar dat duurde niet lang, want na een paar weken was ik nagenoeg tennisarm-klachtenvrij.

 

Marka

Al jaren had ik last van mijn rechterbovenbeen. Een lastig te omschrijven pijn, waar ik vooral in de avonduren last van had en op momenten dat ik lang achter elkaar moest zitten. Ik heb een lang traject achter de rug, fysiotherapie, acupunctuur, via de huisarts röntgenfoto's laten maken. Er is nooit een duidelijke diagnose gesteld, dus dan ga je denken dat je er maar mee moet leren leven. Enige tijd geleden kwam ik terecht op de website van Kimm en ik was meteen enthousiast over haar informatie over de massagepraktijk. Ik dacht: wie niet waagt, wie niet wint. Ik heb een afspraak gemaakt. Mijn belangrijkste klacht was de pijn in mijn bovenbeen, maar ik had ook last van mijn hand en onderarm en al langer bestaande nek/schouderklachten. De eerste behandeling zal ik niet snel vergeten. Vooral de massage van mijn bovenbeen was enorm pijnlijk. Kimm had mij gewaarschuwd dat ik wat blauwe plekken kon krijgen. De volgende dag was dat inderdaad het geval. Met name op mijn bovenbeen waren de plekken goed zichtbaar.In de week erna merkte ik toch een klein verschil, de pijn werd iets minder. Na een week weer naar Kimm voor een behandeling, wederom pijnlijk en de blauwe plekken die net iets minder waren geworden, waren weer zichtbaar na een dag. En weer merkte ik in de daarop volgende week een kleine verbetering. Deze verbetering heeft zich voort gezet. Inmiddels heb ik geen blauwe plekken meer na een behandeling en kan ik ook een half uur 'ontspannen' op de bank liggen. Ook een gesprek voeren lukt inmiddels tijdens de behandeling. Al met al heb ik 6 behandelingen gehad, waarbij er steeds een langere tijd tussen de behandelingen zat. Mijn schouders en nek voelen soepel en ontspannen. De pijn in mijn onderarm is geheel verdwenen, pijn in de hand is af en toe nog aanwezig, maar dit heeft een duidelijke relatie met meer of minder werken met de computer (lees: muis). Maar het meest gelukkig ben ik met een bijna geheel verdwenen pijn in het bovenbeen. Hier heb ik nauwelijks nog last van. Ik kan meer dan een half uur ontspannen zitten, zonder dat ik mijn been steeds moet verplaatsen, omdat ik niet weet hoe ik moet zitten vanwege pijn. De manier van werken van Kimm heeft mij een andere visie op masseren gegeven. Kimm is zeer deskundig, zij is in staat om in een zeer korte tijd klachten te laten verminderen of geheel weg te masseren. De rustgevende uitstraling van Kimm komt de gehele behandeling ten goede! Kimm, heel erg bedankt voor het resultaat tot nu toe.

 

Yvonne

Ik ben twee weken terug voor de eerste keer bij je geweest voor klachten rond mijn keel. Ik wilde je even laten weten dat het super gaat en zo als het er nu uitziet geen behandeling verder nodig heb. Ik had wel 3 dagen erna veel hoofdpijn maar uiteindelijk heb ik nu geen klachten meer. Ik ben je daar heeeeeeel erg dankbaar voor. Ik zal je dan ook zeker bij iedereen aanbevelen. Mocht er in de toekomst nog een klacht voordoen dan weet ik je te vinden.Heel erg bedank na zoveel maanden tobben. Je mag trots zijn op je zelf als boven een kno arts, een chiropractor en fysiotherapeut uitkomt.

 

Mirjam

Ik ben bij elemiah massage en wordt daar zo 1 x per 3 weken behandeld. Massage (diep) van nek, schouders en hoofd doet echt wonderen bij mij. De onderkant van mijn hoofd, zeg maar de overgang van nek naar hoofd, wordt ook gemasseerd. Daar schijnt een soort vlies te zitten wat los gemasseerd wordt. Als ik terugkom vd massage is het net of mijn hoofd losser op mijn nek en schouders staat, veel minder spanning. Zodoende denk ik ook (bijna) geen last meer van migraine. Gewone massage is ook fijn maar deze massage gaat dieper en zorgt zodoende voor een betere werking. Soms voelt het minder prettig tijdens de massage maar over het algemeen is het goed vol te houden. Ik voel regelmatig een tinteling door mijn armen en/ of benen gaan, dan komt de doorbloeding goed op gang. Kortom het proberen waard als je last hebt van migraine.

 

Andrea

Kimm is een ervaren vakvrouw, haar dieptemassages zijn voor mij altijd zeer welkom. Vooral na mijn operatie begin dit jaar, waarna ik veel last had van pijnen aan mijn linkerbeen en heup, heeft ze wonderen verricht. Not for the fainthearted, maar altijd een weldaad! Dank je Kimm.

 

Marleen

Ik kom maandelijks bij Kimm langs voor mijn bovenbenen, vooral voor de cellulitis maar ook om de boel los te krijgen zodat ik, in combinatie met sporten, wat dunnere benen krijg. En het werkt! Ik meet iedere maand voor ik naar Kimm ga de omvang van mijn bovenbenen op en er is al 4cm omtrek vanaf! En het 'kratergehalte' is ook stukken minder. Zo zie je maar; wie mooi wil zijn moet pijn lijden! Want comfortabel is het niet, althans niet voor mij. Ik ga altijd met een beetje tegenzin richting Scheveningen en kom mega blij weer terug! Helemaal niet alleen vanwege de massage, maar ook vanwege Kimm. Ze is zo energiek, grappig en lief! Een heel fijn persoon en de tijd vliegt elke keer weer als ik er ben!

 

John

Als gevolg van een knietje in mijn rug, gevolg van een vriendschappelijk potje basketbal met wat jeugd alles geheel per ongeluk ben ik over de drempel gestapt en een afspraak gemaakt. Ik ben zo vriendelijk en hartelijk ontvangen dat ik dacht in een ander land te zijn aangekomen. Met veel moeite op de pijnbank gaan liggen, tranen in mijn ogen van de behandeling maar binnen 5 dagen kon ik weer meekomen als scheidsrechter basketbal. Graag kom ik terug voor een doorsmeerbeurt of apk. ik dacht weken weken uitgeschakeld te zijn maar kimm heeft mij zo fijn geholpen dat ik graag terugkom.

 

Fleur

Er lag een visitekaartje in mijn brievenbus. Ene Kimm gaf dieptemassages. Met name voor mensen met fysieke klachten. Mmmm, ik bekeek het kaartje, ik bekeek de website van Kimm. Ja, ik besloot een afspraak te maken. Zou dit misschien voor mij iets zijn? Ik liep al zolang met pijnlijke klachten t.g.v. een chronische aandoening. Goeie genade, wat bleek dat een goed plan te zijn geweest! Het lopen waar ik vaak zo’n moeite mee heb, de onderrugpijn, de opspelende aanhechtingen. Het gaat veel beter met me dankzij Kimm. Ze heeft ervoor gezorgd dat ik me stukken beter voel op plaatsen waar ik zo’n last heb. Je bent zo bescheiden Kimm, maar zoooo goed. Ik ben blij dat ik altijd bij je terecht kan wanneer ik wil, zelfs in de avonduren. Altijd sta je klaar.

 

Belinda

Na een jaar van “niets doen” de stap genomen om de sportschool weer intensief te bezoeken. Daar loop ik tegen een oude blessure aan waar ik al jaren last van heb. Pijn in de linkerbil met uitstraling naar het bovenbeen wat binnen de kortste keren resulteert in een totale verzuring. Volgens de manueel therapeut en de chiropractor een verschoven SI-gewricht als gevolg van een val bij het skiën. Cardio op de step is nog geen 2 minuten vol te houden en alle oefeningen waar kracht bij komt kijken, zijn een totaal “gevecht” tegen verzuring en een “moe gevoel” evenals bij fietsen en traplopen. Kimm heeft zich hier op professionele wijze aan “gewijd” – wekelijks een stevige massage om de knopen weg te krijgen en de doorbloeding te verbeteren. Het resultaat is onvoorstelbaar – ik kan vrij sporten en sta na 8 weken nu 40 minuten op de step! Dit had zonder haar professionele behandeling absoluut niet mogelijk geweest.

 

Monica

Na een aantal jaren bij fysiotherapeuten en manueel therapeuten geen oplossing gevonden te hebben voor de pijn en stijfheid in mijn nek, hals, en rechterschouder, ben ik na letterlijk 1 behandeling door Kimm al de dagelijkse pijn kwijt. Voorts heeft zij mij een advies gegeven voor de verbetering van mijn houding en oefeningen die daaraan kunnen bijdragen, met als resultaat dat de pijn thans na 3 behandelingen is gereduceerd tot een nog maar af en toe optredend ongemak. De massage die zij geeft is stevig, maar na afloop voel ik mij als herboren. Ik heb alle vertrouwen dat de kwaal helemaal zal verdwijnen en dan zal ik zeker blijven komen voor een 'onderhoudsbeurt' - dit welness gevoel en de daarbij geboden gezelligheid wil ik niet meer missen.

 

Renate

Door mijn verkeerde houding heb ik altijd erg last van mijn schouders. Als ik mezelf op foto's zag schok ik altijd van mijn duffe, vermoeide uitstraling. Alleen maar omdat ik zo onderuit gezakt zit. Door de massages van Kimm is mijn houding erg verbeterd en ze leert me ook oefeningen die ik thuis kan doen om nog sneller resultaat te krijgen. Ze is erg betrokken bij iedereen die bij haar komt. En ze heeft gewoon een geweldige persoonlijkheid. De massages zijn pittig, maar erna voel ik me als herboren! Meer energie, lichter en vooral zelfverzekerder.

 

Frans

Na ruim 45 jaar werkzaam te zijn geweest in Intern.logistieke branche gaf mijn lichaam aan niet meer verder te kunnen (62 j.) Lichaam en geest volledig uitgeput! Medisch niets te vinden maar al 1,5 jaar hevige klachten. Nu na 4 behandelingen bij Kim sta ik versteld van de resultaten. De 1e behandeling was heftig, pijnlijk en 3 dgn. voelbaar maar iedere volgende keer voel ik me beter en sterker worden. Geweldig.! Wellicht helpt ook de echt positieve instelling van Kimm hierbij, want wat zij uitstraalt aan positieve energie doet mij werkelijk goed! Ga zo door Kimm, dan doe ik dat ook en ik zie uit naar de volgende behandeling.

 

Anita

Kimm geeft een ontzettend prettige diepte massage! Na je allereerste bezoek aan Kimm kom je 'gebroken' thuis, maar: de aanhouder wint! Bij je volgende bezoeken ga je je mentaal en fysiek steeds beter voelen en uiteindelijk heb je iedere keer een bijzonder ontspannende massage, echt heerlijk!! Daarnaast helpen Kimm massages ook om emotioneel 'oud zeer' weg te nemen wat in je spieren is opgeslagen en gaan vastzitten. Ik heb dit zelf mogen ervaren en ben haar hier zeer dankbaar voor!

 

Vanessa

Na de eerste afspraak heb ik gelijk een afspraak gemaakt voor de week erop, en sindsdien kom ik wekelijks een heel uur bij je. Iedere keer doet het een beetje minder zeer en zijn er minder blauwe plekken. Wat belangrijker is, het werkt wat je doet! Ik kan me beter bewegen, heb bijna geen hoofdpijn meer en voel ik me over het algemeen een heel stuk beter. Niet alleen het masseren is hier debet aan, maar ook de gezelligheid die je biedt. Ik was een fan, ik ben een fan en ik blijf een fan van je. Ik kijk nu al weer uit naar onze volgende afspraak.           

 

Trudy

Kimm is very professional. I came to her with the first signs of RSI pain and she really made my pain go away after several massages. Since then I have no more pain in my arms from RSI. I have been a client of Kimm´s for 2 years now and I´m so happy that every time I go, I feel better and I can do my dancing and sports without any problems again.

 

Merlene

If you are looking for the ultimate massage, look no further. I have been visiting Kimm, owner of Elemiah Massage, and have found her massages to be outstanding. Yesterday was my 6th visit and I was so relaxed that I had to be woken up at the end of my session. Kimm is very professional and believes in what she does. Not only is she an excellent masseuse but she also cares about the customer. Time is spent with the customer at the beginning and end of each session where all concerns can be discussed and/or a friendly chat about how you feel after the massage. For many years I have been visiting various massage specialists and in my opinion Elemiah is by far the best. I have no hesitation in recommending Elemiah to all my friends and colleagues. Also, no need to worry about missing an appointment as Kimm sends you a friendly reminder by SMS the day before your appointment is due - hows that for service!

 

Andreea

I've been living in the Netherlands for almost three years and, in this this period, I must have tried 5 different massage places with no luck in finding that one massage that combines relaxation, therapeutic effect (I also have problems with my posture, which result in some back and shoulder pain), weight loss and, last but not least, enjoyment. Well, my 2.5 year search was completed when I found Kimm. Not only do her massages fulfill all 4 requirements, but she also throws in a fun and friendly atmosphere, which keeps you looking forward for that massage appointment.

 

Bob 

Kimm is the best masseuse in the world! Her strong hands can relax the tightest muscles. Her work on my lower back has kept me able to play golf. Her friendly and welcoming manner, along with the ambience of her salon make for a wonderful experience. A bargain for the price!

 

Melita 
Elemiah Massage has changed my life. I was a poor creature with a constant pain in my back and shoulders due to my sitting position at work. Since I've been going every week for Elemiah Massage pain is gone, I feel fit and happy and, last but not least, I feel and look 10 years younger.

 

Terry

I was introduced to Elemiah Massage by a colleague, and did not know how much stress I had been dealing with nor the effects on my body. Kimm is not only a great masseuse but has a wonderful personality that puts you at ease while she cures your aches and pains. I look forward to my weekly session, and always feel great afterwards. Like Melita says in here comments, I feel and look much younger. Thank you Kimm PS: Try it once and you will be hooked.