Mijn naam is Kimm Boum Bletterman. Van origine ben ik oefentherapeut-Mensendieck. Ik heb in een zelfstandige praktijk gewerkt in Schiedam, waar ik patiënten heb behandeld met diverse klachten, zoals rugpijn, nekpijn, schouderklachten, psychosomatische klachten, houdingsproblematiek, RSI, artrose, reumatoïde artritis, Bechterew, Parkinson, multiple sclerose, hyperventilatie, etc.

 

Ik heb ook werkervaring op de reumatologie- en traumatologie-afdeling op het Leids Universitair Medisch Centrum. Op de traumatologie-afdeling heb ik patiënten begeleid die een ongeluk of operatie hebben gehad, met zowel simpele als complexe fracturen. Op de reumatologie-afdeling heb ik patiënten behandeld met verschillende soorten reumatische aandoeningen, met oefentherapie en hydrotherapie.

 

Ondanks de goede resultaten welke te behalen zijn met oefentherapie, heb ik ervaren dat deze therapie ook zijn beperkingen heeft. Dit maakte dat ik in 2006 de studie therapeutische fasciale massage heb gedaan bij Bill Pieplenbosch. In 2007 ben ik begonnen als masseuse bij Aveda. Daarna ben ik mijn eigen praktijk begonnen in 2009.

 

Mijn massages kenmerken zich door hun diepe intensiteit en directe effect, gecombineerd met een ontspannen, informele en open sfeer, waarin iedereen zichzelf kan zijn.